μια μικρή ιστορία

Ονομάζομαι Χριστίνα Στεφανίδου. Γεννήθηκα το 1980 και μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά δεν κατοικώ πια εκεί. Έχω αποκεντρωθεί, για να μυρίζω τη θάλασσα.

Σπούδασα διαφήμιση και δημοσιογραφία. Εργάστηκα σε διαφημιστικές αρκετά χρόνια όπως και στα τμήματα Marketing εταιριών. Έκανα μεταπτυχιακό στο Digital Marketing. Απασχολούμαι μερικώς αξιοποιώντας τις γνώσεις μου.

Από επτά χρόνων, στην ερώτηση «Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;», απαντούσα «συγγραφέας». Διαβάζω από τότε. Γράφω, κρυφά, από τα δώδεκα. Πριν από δύο χρόνια αποφάσισα, επιτέλους, να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Τώρα γράφω, όχι πια κρυφά, και ελπίζω να το κάνω μέχρι τα εκατόν δώδεκα.

Γράφω μικρές ιστορίες. Για τα έμψυχα και τα άψυχα. Για τα λεχθέντα και τ’ ανείπωτα. Για τα καλά φυλαγμένα. Γι’ αυτά που έφυγαν και γι’ αυτά που μένουν. Ιστορίες ζωντανές, αληθινές ή ψεύτικες. Φαντασιακές. Συμπυκνωμένες. Διηγήσεις για το τώρα και το τότε. Για το κάποτε.
Ζωές θνητές, στριμωγμένες σε λέξεις.

Θα δημοσιεύω ένα διήγημά μου κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα.

 

:: Όλα τα διηγήματα είναι γραμμένα από εμένα και τα πνευματικά δικαιώματά τους μου ανήκουν νομικά εξ’ ολοκλήρου. © 2016-2017 Copyright: All rights reserved ::